Laddar Evenemang
FÅTAL

Chris Kläfford & Tennessee Tears

Under One Roof

lördag
21 oktober 2023
kl 19.30
495 kr 1 tim 15 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus
Övrig information: Biljettsläpp 21 juni kl. 09.00

Chris Kläfford & Tennessee Tears

Under One Roof

Tennessee Tears och Chris Kläfford bjuder in till en musikalisk resa som förenar svensk country-pop med romantiska gitarrer och känslosamma singer-songwriter ballader. Turnén Under One Roof är en synergi av dessa två akters musikaliska persona där publiken får uppleva något helt nytt. 

 Det har bubblat mycket kring Tilda Feuk och Jonas Hermansson i Tennessee Tears den senaste tiden. Efter debuten i Melodifestivalen tog de hem svenska folkets hjärtan och har turnerat Sverige runt sedan dess. I samband med släppet av deras debut EP slår de sig nu ihop med tidigare Idolvinnaren och America’s Got Talent-semifinalisten Chris Kläfford och ger sig ut på gemensam Sverigeturné.

– Vi kommer från en liknande musikalisk bakgrund och kände att det hade varit så kul att ge sig ut på en gemensam turné där vi dels gör våra originallåtar tillsammans, men även versioner av våra egna favoritlåtar. Vi har valt att kalla turnén för Under One Roof då vi vill skapa känslan av att två musikaliska akter sammanstrålar och vad som helst kan hända på scen. Vi ser så mycket fram emot att få göra den här turnén ihop och vi hoppas att publiken ska känna glädjen i det här musikaliska samarbetet, hälsar Tilda, Jonas och Chris.

Tennessee Tears 

Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik. I våras debuterade Tennessee Tears i Melodifestivalen med Now I Know som tog dem till semifinal. Idag har de sin bas i Åseda i Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält. De har tidigare släppt ett antal singlar och har bland annat samarbetat med musiker som Dave Roe (Johnny Cash), Michael Rhodes (Emmylou Harris, Keith Urban, Lady A) och Ben Sesar (Brad Paisley). 

Chris Kläfford 

Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkning av låten Imagine. Just Imagine, från hans medverkan på America’s Got Talent 2019 är ett av de mest visade klippen på America’s Got Talents kanal på YouTube. Hans debutsingel Treading Water tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats efter Idol 2017. Under åren har Chris släppt många singlar som roterat på radion som What Happened To Us, If Not With You, For You, This Kind of love med flera. Efter många år av turnerande, släppte Chris sitt debutalbum 2023 Maybe It`s Just Me och nu ser Chris framemot mer turnerade framöver. 

 

Mat och dryck

Kompositörsbuffé 315 kr

Komponera din egen meny genom att välja det som passar din melodi från denna goda tvårätters buffé. På förrättsbuffén finns lokalproducerad chark, skagenröra och sallad och på varmrättsbuffén hittar du godsaker som långbakad högrev och lammkorv samt goda tillbehör. En riktig smaksymfoni! Kaffe på maten ingår.

Förrättsbuffé
Skagenröra med tångkaviar / Svensk frittata med dillemulsion
Matjessillstårta / Lokala charkprodukter / Grönsallad
Cocktailtomater / Vitlöksoliver / Picklad lök
Rostade fröer och krutonger / Smör och bröd

Varmrättsbuffé
Potatis och blomkålpuré / Pommes Frites
Långbakad högrev / Pepparstekt fläskfilé / Portvinssky
Persilja och kapriscrème / Pestomarinerade rotsaker
Rostad kålsallad med honung och päron / Lammkorv

+ Kaffe på maten.

Barmeny

Ost och spenatpaj, serveras med laxtartar samt ramslöksaioli 125 kr
Ost och spenatpaj, serveras med ramslöksaioli – vegetarisk 125 kr
Rostad blomkålssoppa med lammkorv och ostcrisp 115 kr
Rostad blomkålssoppa med ostcrisp – vegetarisk 115 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räksmörgås 155 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka från lokala producenter 135 kr (Kan inte köpas på plats, förbeställ innan ditt besök)

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Förboka mat och dryck