Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Christmas Christmas Christmas

Julkonsert med AMB Vara, Andreas Weise och Next Generation Big Band

måndag
12 december 2022
kl 19.00
295 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: Academy of Music & Business Vara

Christmas Christmas Christmas

Julkonsert med AMB Vara, Andreas Weise och Next Generation Big Band

Academy of Music and Business har i år den stora äran att presentera en sprakande julkonsert tillsammans med Andreas Weise och Vara Konserthus prisbelönta ungdomsstorband Next Generation Big Band. 

 

Viktig information 

Andreas Weise är sjuk och kommer tyvärr inte kunna medverka på måndagens konsert. Konserten kommer att genomföras med Elie Sandberg som ersättare för Andreas Weise.

Har du frågor om dina biljetter?
Kontakta gäst- och biljettservice på tel. 0512-315 00.

 

Academy of Music and Business 


Academy of Music and Business är en helt unik musik- och affärsrelaterad gymnasial utbildning som startade i Vara hösten 2017. Utbildningen är riksrekryterande och skolan präglas av ett omfattande värdegrundsarbete. Inom skolans väggar ryms produktionsstudios, ett auditorium, ensemblelokaler, övningsrum, en huvudstudio, samt allt övrigt som man kan önska sig i ett optimalt utbildningscentra inriktat på musik, musikproduktion och entreprenörskap. 

 

Next Generation Big Band 


Next Generation Big Band är Vara Konserthus egna prisbelönta ungdomsstorband. Genom att ta tillvara på den spelglädje som gror i vårt närområde hoppas Vara Konserthus kunna nära och gynna storbandsutvecklingen på lång sikt. I bandet möts spelsugna ungdomar från hela Västra Götalandsregionen och spelar storband tillsammans. Ibland besöks repetitionerna av musikerna från Bohuslän Big Band, vilket ger medlemmarna i Next Generation Big Band en unik möjlighet att utveckla sitt musicerande.  Ambitionsnivån är hög – 2018, 2019 och 2022 vann de SM för ungdomsstorband vid Blue House Youth Jazz Festival på konserthuset i Stockholm. 

 

Andreas Weise 


Andreas Weises julmusik har med sina närmre 80 miljoner streams globalt tagit svenska folket med storm. Idag är han en av Sveriges mest streamade artister över jul och älskad av många.  Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. De flesta säger att han är Sveriges Michael Bublé, som faktiskt beskriver honom på ett bra sätt. Han har en fantastisk röst kombinerat med ett stort sinne för humor som älskas av både unga och gamla. Andreas började sjunga vid sex års ålder och senare i tonåren började han uppträda live på scen och skriva låtar. Hans musikkarriär startade på riktigt i TV-programmet ”Idol” år 2010 där han hamnade på en hedrande 5:e plats. Sedan dess har Andreas etablerat sig som en enastående underhållare och artist. Hans röst och musik har nått långt utanför Sverige mycket tack vare sin populära julmusik med låtar som ”Before Christmas” and ”Christmas Dream”. Dessa två låtar är båda platinacertifierade med över 40 miljoner streams och 2015 nådde Andreas #84 på topp 100 amerikanska Spotify. Weises musik har influenser från genrer som soul, jazz och swing och har vid flera tillfällen beskrivits som en ”crooner”. 

Mat och dryck

Barmeny

Jordärtskockssoppa 105 kr
Toppad med tryffelolja samt rotfruktschips

Ost- och grönkålspaj 115 kr
Serveras med ädelostcrème och granatäppelsallad

Konserthusets räkmacka 135 kr

Julsmörgås 125 kr
Matig smörgås med julskinka, köttbullar, kalkonchark, rödbetssallad, ägg, heminlagd sill och brieost.


Pausmeny

Räksmörgås 135 kr
Sivans osttallrik 125 kr
Kvällens kaka 25 kr
Snacks 20 kr
Kaffe / Te 25 kr
Dricka/ Loka / Lättöl 30 kr
Rött vin / Vitt vin 18 cl 65 kr
Starköl 33 cl 55 kr


Boka