Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Cirkus Cirkör

Bloom

tisdag
15 oktober 2019
kl 19.00
250 kr 1 tim / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

Cirkus Cirkör

Bloom

I Cirkus Cirkörs nya föreställning bjuds du in till en värld full av blommor, klassisk musik och enastående cirkus. Ensemblen består av fem internationella multitalanger som vill göra världen till en gladare plats genom att sammanföra glädje, rädsla och risker med grundliga förberedelser.

Vår vardag är full av stress och rädsla. Vi känner oss pressade att inte sticka ut och att ens försöka vara annorlunda ses som det första steget mot att misslyckas. Vi äger fler saker än någonsin förr och vi ser perfekta ut på alla foton, men gör det oss verkligen lyckliga?

I Bloom omfamnar artisterna vardagens krav och ängslan. Med kreativitet och cirkuskonster desarmeras de negativa känslorna och rädslorna blir till poesi.

- Vårt mål är att imponera på publiken med (över-)mänskliga färdigheter, få dem att både skratta och häpet dra efter andan för att sedan njuta av lättnaden i att andas ut, berättar Ben Collis.

När artisterna flyger genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser och rep, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna, förkroppsligar de cirkusens själ: Du behöver inte anpassa dig till normen. Du ska vara lika unik som du känner dig.

Let yourself Bloom.

Ensemble Bloom har en internationell ensemble med artister från Schweiz, Tyskland, Skottland och Costa Rica och två regissörer från Frankrike och Finland. Bloom är en familjeföreställning, rekommenderas från 4 år.

Artister: Ben Collis Elisabeth Künkele Felix Greif Philomène Perrenoud Sofia Mendez