Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Creedence Tribute

Rockin All Over The World

fredag
7 oktober 2022
kl 19.30
595 kr 2 tim 20 min / Paus Stora salen
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Besterman

Creedence Tribute

Rockin All Over The World

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande Sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival - ”Rockin All Over The World Tour”.

En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band! Efter de succéartade turnéerna och utsålda konserthusen hösten 2017 och vår/höst 2018 och över 70 konserter, är nu Creedence Tribute tillbaka!

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller flera av de klassiska hitlåtarna blandat med överraskningar. Bland annat har man tagit in önskemål från fansen.

”Rockin All Over The World Tour” är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans. Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till Creedence Clearwater Revival och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus.