Laddar Evenemang
SLUTSÅLT

Danny Saucedo

lördag
7 oktober 2023
kl 19.00
300 kr 1 tim 10 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus
Övrig information: Max 4 biljetter per köp

Danny Saucedo

Hurra, jubel och fanfar – var med och fira när Vara Konserthus fyller 20 år! Detta evenemang är en del av Jubileumsfestivalen 5-8 oktober 2023.  

Kom nära, ta in soundet och var en del av en storslagen kväll! Danny Saucedo kommer till Vara och är en del av konserthusets jubileumsfirande. Ta plats och gör dig redo för ett tonsäkert möte med en av Sveriges största artister – detta vill du inte missa! 

Danny Saucedo har under de senaste åren tagit över både krogar och arenor med exklusiva shower. Våren 2017 gick han in på Hamburger Börs i Stockholm och sålde över 140,000 biljetter. Framgången blev ett faktum 2022 med The Run(A)way Show 2.0 – över 35 fullsatta föreställningar på Cirkus i Stockholm, stationerad på Gothia i Göteborg och en arenaturné över hela Sverige som avslutades i en fullsatt Malmö Arena. 

Som soloartist har Danny släppt fem fullängdsalbum och en rad hit-singlar, såsom Brinner i bröstet, Dör för dig och Snacket på stan för att nämna några. Han har också synts mycket i tv-rutan. 2023 uppträdde han på Melodifestivalen och valdes in i Hall of Fame för sina fyra fantastiska tävlingsbidrag genom åren, däribland låtarna In the Club och Amazing. Under 2016 medverkade Danny i den sjunde säsongen av TV4:s program Så mycket bättre där hans tolkningar har streamats över 80 miljoner gånger. 

Nu står han snart på scen i Vara och är redo att möta publiken – är du redo att möta Danny? 
 

Jubileumsfestivalen genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Stenastiftelsen

 

Mat och dryck

Jubileumsbuffé 295 kr

En meny komponerad särskilt för konserthusets Jubileumsfestival. Lokala råvaror möter spännande smaktoner. En riktig smaksymfoni!

Fläskytterfilé från Halla Gård bakad med kökets egen senap
Kycklingspett med smak av citron och rosmarin
Lokala charkprodukter / Grönsallad
Miniostpaj på Sivans ostar och småtomater
Sallad på kvarngryn från schlätta / Gulärtshummus
Rotsaker marinerade i grönkålspesto
Rostad kålsallad med honung och päron
Ljumna delikatesspotatisspett med smör och havssalt
Majonnäs på brynt smör och rostad vitlök
Brödbuffé / Vispat smör

Barmeny

Tomatpaj, serveras med ost och löksallad samt zucchinitzatziki 125 kr
Kycklingsallad 145 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka från lokala producenter 135 kr (Kan inte köpas på plats, förbeställ innan ditt besök)

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.

Förboka mat och dryck