Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

En afton med Elvis vänner och originalmusiker 2023

Med Dwight Icenhower, Dave Hebler och Eddie Graham

torsdag
6 april 2023
kl 19.30
440 kr 2 tim / Paus Stora salen
Arrangör: Arjan Deelen

En afton med Elvis vänner och originalmusiker 2023

Med Dwight Icenhower, Dave Hebler och Eddie Graham

Legenden Elvis är mer levande än någonsin. Tack vare den nya filmen upptäcker nya generationer hans musik. Låtar som ”Suspicious Minds”, ”If I Can Dream” och ”Unchained Melody” tilltalar återigen yngre publik. Denna unika show hyllar mannen och hans musik. Alla hans bästa låtar finns med, framförda med passion och äkta känsla av ett kanonband, med enastående musiker från hela världen.

Som grädde på moset är några originalmusiker med, som Eddie Graham, som spelade slagverk för Elvis under hans comeback-period (1969-1972). Graham kan höras på inspelningar som ”I Just Can’t Help Believing”, ”The Wonder Of You” och ”An American Trilogy”, och kan ses i konsertfilmen ”Elvis – That’s The Way It Is” från 1970. Här är en alternativtagning från filmen, där Elvis presenterar Eddie Graham:

 

En annan överraskning är att Elvis vän och livvakt Dave Hebler också kommer att närvara. Hebler var Elvis livvakt under en väldigt turbulent period och han fick som få individer uppleva Elvis privata sidor. Människan och inte legenden. Hebler är väldigt rakt på sak och berättar om de sista åren utan betänkligheter. Du är välkommen att ställa vilka frågor du önskar och få en bild tillsammans med honom. Här är ett filmklipp där Elvis och Dave tränar karate tillsammans:

 

Solosångare i denna makalösa show Dwight Icenhower (USA), som redan vunnit titeln ”The World’s Best Elvis Tribute Artist” fyra gånger. Dwights sångröst är så lik Elvis att den till och med lurat experter. Förra gången han uppträdde här, sjöng han ”Unchained Melody” ensam vid pianot, precis som Elvis gjorde 1977. Det var sagolikt, med en röst precis likt Elvis och han lyckades fånga de fina nyanserna hos Elvis. Om du slöt ögonen var det som om Elvis var i rummet. Många berättade efteråt att de fått gåshud och andra blev tårögda. Det var ett magiskt ögonblick. Allt det här borgar för att detta kommer att bli en alldeles speciell afton, en som vi varmt rekommenderar. Inte bara för Elvis-fans, utan för alla som uppskattar bra musik. Kungens musik är tidlös och i denna show framförs inte bara hans hits, utan också en del gospel och B-sidor: ”Hound Dog”, ”Devil In Disguise”, ”Don’t Be Cruel”, ”How Great Thou Art”… och många fler.

 

Mat och dryck

Kompositörsbuffé 315 kr

Komponera din egen meny genom att välja det som passar din melodi från denna goda tvårättersbuffé. På förrättsbuffén finns lokalproducerad chark, sallad och röror och på varmrättsbuffén hittar du godsaker som helbakad fläskytterfilé och kyckling samt goda tillbehör. En riktig smaksymfoni! Kaffe på maten ingår.

Förrätter
Tre inlagda sillar från vårt eget kök / Ägghalvor
Lax- och pepparrotsröra / Grönsallad
Lokalproducerad chark / Brödbuffé

Varmrätter
Potatis- och rotfruktsgratäng / Pommes frites
Helbakad fläskytterfilé / Soja- och ingefärskyckling
Chorizo / Aioli / Coleslaw med chili
Säsongens picklade grönsaker / Hembakat bröd 


Barmeny

Prästostpaj med sparris toppad med kallrökt skinka 125 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räkmacka 155 kr

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.

Pausmeny

Räksmörgås 155 kr
Sivans osttallrik 125 kr
Kvällens kaka 25 kr
Snacks 20 kr
Kaffe / Te 25 kr
Dricka / Loka / Lättöl 30 kr
Rött vin / Vitt vin 18 cl 75 kr
Starköl 33 cl 60 kr


Boka