Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

En kväll med Bruno Mitsogiannis

lördag
10 oktober 2020
kl 19.30
795 kr (inkl. 2-rätters middag) 2 tim 40 min / Paus Sparbanken Blackbox
Åldersgräns: Plats vid bord
Arrangör: Vara Konserthus

En kväll med Bruno Mitsogiannis

En av våra främsta musikalstjärnor, Bruno Mitsogiannis, tar plats på scenen och du slår dig ner vid ett dukat bord. På Brunos repertoar står allt från rockdängor till musikalpärlor, du kan med andra ord vänta dig en konsert med välkända toner. Så välkommen till denna exklusiva konsertupplevelse – showen kan börja!

Bruno Mitsogiannis har de senaste åren seglat upp som en av de riktigt stora artisterna i Sverige med huvudroller i musikaler som "We Will Rock You", "Rock of Ages", "Jersey Boys" och "Ghost". I vintras var han en av de ledande stjärnorna i arenashowen ”O What A Night” som spelades inför fulla hus runt om i Sverige. Bruno har också varit med och producerat flera konsertkoncept tillsammans med Peter Johansson. Nu senast i showen ”Peter, Bruno & Matilda – Unplugged”där de även fick sällskap av Matilda Grün. Coronatiden har Bruno Mitsogiannis använt till att, tillsammans med Peter Johansson, spela in akustiska Queen-låtar och även genomfört en rad digitala spelningar för en stor publik.

Exklusiv konsert med show och mat

Under hösten lanserar vi konceptet "En kväll med...". Det blir en rad exklusiva konserter i Sparbanken Blackbox med olika artister och en mindre publik. Kvällen ackompanjeras av en 2-rätters middag, vilket också ingår i biljettpriset.

På menyn denna kväll står ört- och honungsstekt rapsgriskarré ackompanjerat av gräddsky, rostad delikatesspotatis och långbakad lök och tomat. Dessertbricka med tre olika desserter.

--

Evenemanget genomförs utifrån rådande regler och restriktioner och med en begränsad publik.