Laddar Evenemang
FÅTAL

En kväll med dansband

Erica Sjöström och Thomas Deutgen

fredag
25 september 19.30
ORD. PRIS 725 kr (inkl. 2-rätters middag) Sparbanken Blackbox Plats vid bord 3 tim 15 min / Paus ARR: Vara Konserthus

En kväll med dansband

Erica Sjöström och Thomas Deutgen

En helkväll i ord och ton om den älskade och omdiskuterade dansbandskulturen. Hela Sveriges dansbandsexpert, Thomas Deutgen, berättar historien om det hårda arbetet i fyrtakt som satt sin prägel på svenskt musikliv i 50 år. På Thomas underhållande sätt skärskådas såväl dansbandsmodet till knasiga texter, kryddat med underbara anekdoter från ett liv i turnébuss.

Denna kväll får du dessutom möta dansbandsdrottningen Erica Sjöström. I 20 år sjöng hon med Drifters och hade stora framgångar på såväl topplistorna som dansbanorna. Erica bjuder på hits och samtalar med Thomas. Det blir också livet "bakom kulisserna" med Vara Konserthus egna scenmästare som turnerat, skrivit låtar och spelat i dansband.

Under hösten lanserar vi konceptet "En kväll med...". Det blir en rad exklusiva konserter i Sparbanken Blackbox med olika artister och en mindre publik. Kvällen ackompanjeras av mat, vilket också ingår i biljettpriset. Det blir en kväll att minnas!

Musik + mat

I biljettpriset ingår en 2-rätters middag. På menyn denna kväll står ört- och honungsstekt rapsgriskarré ackompanjerat av gräddsky, rostad delikatesspotatis och långbakad lök och tomat. Dessertbricka med tre olika desserter.

 

Ett tryggt konsertbesök

Evenemanget genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.