Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

The Red Pants Show

Våghalsig cirkus, där fantasin får styra (fr. 4 år)

lördag
23 oktober 2021
kl 11.00
105 kr 30 min / Ingen paus Sparbanken Blackbox
Åldersgräns: Onumrerad sittplats
Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg

The Red Pants Show

Våghalsig cirkus, där fantasin får styra (fr. 4 år)

Två vänner, ett par röda byxor, jazzmusik – och ett eget universum. I ”The Red Pants Show” följer vi Philo och Felix på deras akrobatiska resa mot att få hissa flaggan, de röda byxorna, i deras eget universum. Färden är full av våghalsiga balansakter, musik, humor och hänförande samarbete.

De röda byxornas universum är en fantasifull plats där vänskap, tillit och glädje verkar som ett lyckopiller och är nyckeln till kreativitet och frihet. Under föreställningen förändras scenen hela tiden och varje objekt blir till cirkusrekvisita. Vi möts gång på gång av nya överraskningar när Philo och Felix bygger upp stämningen mot den stora finalen – från enkel balansgång till högklassig akrobatik där artisterna flyger genom luften! 

Philomène Perrenoud och Felix Greif tog examen vid Dans- och cirkushögskolan i Stockholm 2018. Deras huvuddisciplin är språngbräda men de har också andra discipliner som lina, trapets, parakrobatik, perchpole med mera. Tillsammans har de startat Team Red Pants, först som en trio som turnerade i Schweiz med Circus Monti och även var med i föreställningen BLOOM med Cirkus Cirkör. Detta är deras första föreställning som duo, The Red Pants Show.

Musik: Binson, Loulou, Baha, Surf av Bruut
Regiöga: Benjamin Kuitenbrouwer
Foto: Einar Kling Odenkrants
Video: Florence Gross
Kostym: Bitte Palm
Residens: Jonk! Scenkonst, Subtopia, Dynamo, Nykvarns Kommun

I samarbete med Vara Riksteaterförening, Cirkus i Väst, Riksteatern Väst och Förvaltningen för kulturutveckling.

 

 

Föreställningen är en del av Familjelördag

Tre gånger per säsong kan du ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Läs mer om Familjelördag >