Laddar Evenemang

Flamingokvintetten – 60-årsjubiléet

The Farewell Tour

lördag
8 maj 19.30
ORD. PRIS 530 kr Stora salen 2 tim 20 min / Paus ARR: European Concerts Scandinavia AB

Flamingokvintetten – 60-årsjubiléet

The Farewell Tour

Välkomna till bandets 60-årsjubileum och turné 2020 och samtidigt som en era närma sig sitt slut. Någonstans har ju vägarna en ända. När Hasse Carlsson, Dennis Janebrink, Stefan Kardebratt, Douglas Möller och Ulf Georgsson nu packar bussen med samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus och 60 år på landets alla scener är det med ”The Farewell Tour”.

Någon kallade Flamingokvintetten dansbandens Rolling Stones – kanske för att de alltid gjort precis som de tyckt passat bra för deras musik och låtval. Behövde inte alltid nödvändigtvis gå att dansa till men blev ”kultlåtar” ändå. Hasse Carlsson som ju fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år 2019 och Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid är de två som var med när bandet startade.

Vad bjuder bandet på i denna konsertturné under 2020? Jo, samlade anekdoter, det bästa från alla dessa föreställningar och ett helt gäng ”grymma” Flamingolåtar. En låtkatalog som lätt svämmar över. Varmt välkomna!

 

________
 
 
Flamingokvintetten har flyttats från 14 november 2020 till 8 maj 2021.
 
Håll i biljetten med det gamla datumet, den gäller fortfarande. Har du frågor om dina biljetter? Kontakta biljettkassan på 0512-315 00.  

Maten
spelar en
viktig roll.