Laddar Evenemang

Franska Trion

torsdag
14 september 2023
kl 19.00
375 kr 1 tim / Ingen paus Restaurangscenen
Arrangör: Vara Konserthus

Franska Trion

Nu har du chansen att se Franska Trion i en konsert i Vara. De är aktuella med sitt tolfte album Mellan 4 väggar, de har varit ett av husbanden i På spåret och också bidragit med musiken till dramakomedin Meningen med Livet.  Under konserten utlovas en intensiv och omväxlande show med sedvanlig explosivitet och stor variation. 

Om Franska Trion 

Franska Trion bildades 2002, ett kultförklarat band som sakta men säkert fått en allt större publik. Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den med något annat. Bandet fick stor uppmärksamhet genom Matti Ollikainens bok Trasiga Toner som handlar om resan från Ullatti i Tornedalen till de stora scenerna, allt inramat av låttexterna från Franska Trions samtliga utgåvor.  

Ett större genombrott för massorna skedde med Franska Trions medverkan som ett av husbanden i SVT:s program På spåret. Liveframträdandena har en intensitet och närvaro som inte liknar något annat. Musiken rör sig från det våldsamma och aggressiva till det mjukaste viskningar, där man kan höra en knappnål falla. Texternas personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande. 

Restaurangscenen  

Konserten spelas på scenen i konserthusets restaurang, du har inget bokat stolsnummer på din biljett utan slår dig ner på den plats du önskar.   

 

Mat och dryck

Barmeny

Tomatpaj serveras med ost och löksallad samt zucchinitzatziki 125 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räksmörgås 155 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka med råvaror från lokala producenter 135 kr

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.

 

Förboka mat och dryck