Laddar Evenemang

Här kommer Babben Larsson

Tjolahopp!

onsdag
29 september 19.30
ORD. PRIS 595 kr Stora salen 1 tim 30 min / Ingen paus ARR: Besterman

Här kommer Babben Larsson

Tjolahopp!

Sveriges roligaste gotlänning gör äntligen en ny show för konserthus och teatrar! Vara blir en av drygt 20 städer som besök av föreställningen Här kommer Babben Larsson, tjolahopp! 

Babben om nya showen

”Det blir en skön blandning av allt jag gillar; humor, funderingar, sång och prat om allt från bläckstråleskrivare till varför jag inte går naken i min stuga längre.”

Med sig på scen har hon ett husband under ledning av kapellmästare Mats Persson. “Det kan bli allt från pojkbandslåtar till rap. Jag är så gammal nu att jag har slutat skämmas”, avslöjar Babben.

Om Babben Larsson

Senast Babben var ute på vägarna var med den hyllade föreställningen ”Expedition Babben” som spelades på 103 sällan eller aldrig besökta småscener. I vår är hon även tillbaka i TV-rutan med en ny säsong av dundersuccén ”Bäst i Test”.

Babben Larsson är utbildad skådespelare vid Scenskolan i Stockholm och har jobbat med teater, stand up, undervisning, föreläsare, jazzsång och som mentor de senaste 30 åren.

Följ Babben på Facebook för att hålla koll på vad hon har för sig!

_________

 

Babben Larsson flyttas från 24 oktober 2020 till 29 september

 
Föreställningen Här kommer Babben Larsson flyttas från 24 oktober till 29 september 2021. Håll i din biljett – den gäller det nya datumet! Kan du inte gå det nya datumet så återlöser vi din biljett, kontakta biljettkassan på 0512-315 00. Köpt biljett återlöses senast 10 maj.

Maten
spelar en
viktig roll.