Laddar Evenemang

I Vintertid

– en stämningsfull julkonsert

måndag
30 november 19.30
ORD. PRIS 480 kr Stora salen 2 tim / Paus ARR: Billy Heil Management/ACE Music

I Vintertid

– en stämningsfull julkonsert

Efter en första succéfylld julturné 2019 med idel stående ovationer, ger sig ACE – Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – ut på en julrunda även 2020.

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestivalen under många år. Han medverkade också i Så ska det låta i över hundra program.

Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side Story, Les Misérables och framför allt som Christine i The Phantom of the Opera. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.

Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungliga Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

Välkommen till en stämningsfull julkonsert!

Maten
spelar en
viktig roll.