Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Igudesman & Joo

Play it Again – en konsertföreställning

torsdag
12 september 2019
kl 19.00
280 kr 1 tim 45 min / Paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

Igudesman & Joo

Play it Again – en konsertföreställning

Konsertföreställning av och med Alexey Igudesman och Hyung-ki Joo. Det sägs att den bästa delen av en konsert är extranumret. Så varför inte börja med det, säger Igudesman & Joo. Play it Again är en allsidig konsertföreställning som tar publiken med storm. Det där lilla extra som alltid ger lite mersmak och som gör att publiken vill önska sig ett extranummer. Denna konsertföreställning är aldrig den samma som gången innan. Detta beror delvis på deras spontana öppenhet och konsertens upplägg. Det har förekommit innan vissa föreställningar att publiken har fått möjlighet att skicka in önskemål och därefter utforma en föreställning där publiken också kan känna sig delaktig.

De har turnerat världen runt och alltid försökt att framföra denna konsertföreställning på det lokala språket i det land de kommer till. Det har inte alltid varit lätt men nu har duon hittat sitt eget språk, en slags globalspråk, ett multikulturellt Esperanto-liknande språk som enligt duon alla kommer att förstå. Nämligen, Joodesmanish!

Duon har blivit en Youtube-sensation med deras unika och roliga föreställning där komedi och musik blandas på ett smakfullt sätt. Tack vare deras unika sätt att skriva musik på och deras fans via bl.a. sociala medier så har de också nått ut till en yngre publik. Det blir ett kärt återseende av denna fantastiska duo.