Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Jonas Gardell

Queen of everything - SOLO

lördag
2 oktober 2021
kl 16.00
460 kr 1 tim 20 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Lifeline Entertainment

Jonas Gardell

Queen of everything - SOLO

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med Queen of everything, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.    

Queen of everything - SOLO  är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.  

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!  

Scenrecensioner 

“Gardell injicerar våra hjärtan med livsglädje” 
Expressen

“Makalöst roligt” 
Eskilstuna Kuriren

“Gensvaret från Göteborgspubliken var enormt” 
GT

”... väldigt roligt, ärligt, brutalt och förlösande härligt.” 
Nerikes Allehanda

“Jonas Gardell lever verkligen på scenen. Han kan med sin blotta närvaro och publikkontakt gestalta alla människors behov av kärlek och bekräftelse” 
Dagens Nyheter

“Ytterst få svenska komiker (...) har sin publik i sin hand lika fullständigt och odiskutabelt som han har. Från det första hoppsa-steget på scenen till sista bugningen till de stående ovationerna”  
Barometern

“Det finns nog ingen i hela Sverige som är så gudabenådad begåvad i det svenska språket som Gardell. Med en lätt förändring i rösten, så blir orden till poesi istället. De är i perfekt harmoni med sin värd. Kroppen följer med. Rörelserna är upprepande men ändå hela tiden grundande i sin komik.” 
Södermanlands Nyheter

_

 

Föreställningen har flyttats från tidigare datum

Håll i din biljett – den gäller till detta datumet. Frågor om biljetter? Kontakta biljettkassan på 0512-315 00.