Laddar Evenemang
SLUTSÅLT

JUKEBOX

En musikalisk föreställning med nostalgi, humorpop och rock'n'roll

onsdag
1 november 2023
kl 11.30
325 kr inkl. matpaj, kaffe & kaka 2 tim / Ingen paus Restaurangscenen
Arrangör: Vara Konserthus

JUKEBOX

En musikalisk föreställning med nostalgi, humorpop och rock'n'roll

Välkommen till våra populära föreställningar på konserthusets restaurangscen! Innan ridån går upp bjuds du på matpaj, kaffe och kaka som får smaklökarna att jubla. Maten ingår i biljettpriset. 

Efter maten får du ta del av föreställningen JUKEBOX som tar med dig till 1950 och 1960-talets caféer och restauranger vilket var mötesplatsen där jukeboxens toner stod i centrum. En show med skön musik, stjärnglans och otroliga berättelser om möten runt jukeboxen!  

Vi förflyttar oss mellan New Yorks trendigaste café till ett av Skaras konditorier, vidare till haket på Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland. När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant visa vem du var genom att spela din favorit. Lyssna till hitsen, hör berättelserna om människorna som träffades och levde med detta fenomen.  

JUKEBOX är en varm, svängig och rivig föreställning som landar i otroliga möten, spännande livsöden och stjärnglans och såklart framförs den bästa musiken från 1950 och 1960-talet. Lyssna till hits av Elvis, Connie Francis, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker med flera. En musikalisk show med nostalgi, humorpop och rock'n'roll – lägg i en slant och Let´s do the twist! 

Föreställningen presenteras av Femtinge Teater och är skapad av och med Linda Elaine Byman och Hans-Åke Andersson.  

 

Mat och dryck

I biljettpriset ingår ost- och spenatpaj samt kaffe och kaka. Maten serveras kl. 11.30.