Laddar Evenemang

Klara Zimmergren

Allt kommer bli bra

torsdag
29 april 19.00
ORD. PRIS 395 kr Stora salen 1 tim 30 min / Ingen paus ARR: True Entertainment AB

Klara Zimmergren

Allt kommer bli bra

Allt kommer bli bra är en varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen. Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den extraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud. Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.

_____

Föreställningen flyttad till 29 april 2021

Föreställningen är flyttad från våren 2020, till hösten 2020. Nu har den flyttats ytterligare till våren 2021. Håll i din biljett – den gäller till det nya datumet!

Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kan du återlösa dina biljetter. Kontakta biljettkassan på 0512-315 00.