Laddar Evenemang

KullerBagge

En danszoologi för de minsta (fr. 2 år)

lördag
14 oktober 2023
kl 11.00
65 kr 25 min + 15 min dansverkstad Studion
Arrangör: Vara Konserthus
Övrig information: Teckentolkning

KullerBagge

En danszoologi för de minsta (fr. 2 år)

Kan du se den? Den är väldigt liten men kanske kan du se om du anstränger dig? KullerBaggen är ett intressant småkryp som en knappt ser utan förstoringsglas. Den är enormt rar, speciell och knappt synlig. Men med hjälp av fantasynen kan alla med barnasinne se den, om de bara anstränger sig en aning. Detta är ett ovanligt, nyligen upptäckt, litet kryp som har fullt upp med allt som små kryp kan vara upptagna med. 

Men vad gör den egentligen, vad håller KullerBaggen på med? 

KullerBagge är en dansföreställning utan prat, dansarna kommunicerar med kroppens rörelser och låter alla svepas med in i äventyret. Föreställningen börjar med en kort introduktion och efter dansen bjuds barnen upp till en avslutande dansverkstad. Vid introduktionen och dansverkstaden finns teckentolk på plats. 

Baserat på föreställningens längd och innehåll rekommenderas föreställningen för barn från 2 år och uppåt. 

Besök av Hörselskadades Riksförbund 

Ta-da! Denna Familjelördag gästas av Hörselskadades Riksförbund. Flera teckentolkar finns på plats redo för skoj och bus! De finns med runt om i lokalerna och kan bistå den som behöver, medverkar vid pysslet och finns tillgängliga vid alla andra aktiviteter som vi gör tillsammans. 
 

Konstnärligt team 

Dansare och koreograf: Bronja Novak 
Scenografi och kostym: Anna Kraft 
Musik: Klas Fredrik Torsson 

Om Familjelördag  

Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter. Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen. 

Våra Familjelördagar sponsras av Länsförsäkringar Skaraborg. 

Mat och dryck

Familjelunch

En mumsig mat för stora och små magar. Maten ackompanjeras av en svängig sallad. Ingen förbokning behövs - maten köps på plats.