Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Magnus Betnér

Work In Progress / Support: Henrik Nyblom

söndag
19 september 2021
kl 19.00
320 kr 1 tim 10 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Kulturaktiebolaget

Magnus Betnér

Work In Progress / Support: Henrik Nyblom

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på turné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form. 

Support Henrik Nyblom 

Henrik Nyblom är humorgeniet från Skara som på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt.

Flyttad föreställning

Föreställningen är flyttad från den 11 april 2021. Har du frågor kring biljetter? Kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00.