Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Moonica Mac

söndag
30 oktober 2022
kl 19.30
355 kr 1 tim 20 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Frihamnen Event och All Things Live

Moonica Mac

Efter ett flertal lyckade singelsläpp och debutalbumet "Stark & Sårbar" är Moonica Mac en hyllad sångerska. I slutet av oktober kommer hon äntligen till Vara Konserthus!
 
Moonica Mac släppte sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” 2019 och har sedan dess skapat sig en alldeles egen plats på den svenska musikscenen. Henne röst liknas inte sällan vid en modern Monica Zetterlund och hennes musik har beskrivits som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Wreesvijk.

Många är dem som tröstats av Moonica Macs trollbindande stämma. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Med låtar som ”Till slutet av augusti”, ”Ibland” och ”Alaska/All aska” har hon nåt miljontals lyssningar på Spotify och om sägnen stämmer, sägs det att ingen som möter hennes toner lämnas oberörd.

Moonica Mac skapar alltid en magisk stämning med sin musik och lika så en smått trolsk kontakt med sin publik. Under början av sin karriär har hon hunnit spela på bland annat Grammisgalan och Late Night Concert i TV4, gästat Augustifamiljen och varit support under Miss Lis vårturné 2020. Trots hennes organiska och jordnära framtoning är hon en starkt strålande stjärna vars spännande musikaliska resa är något alla vill följa med på!

 

Föreställningen har flyttats från tidigare datum

Håll i din biljett – den gäller till detta datumet. Frågor om biljetter? Kontakta biljettkassan på 0512-315 00.