Laddar Evenemang

Nordman

onsdag
13 oktober 19.30
ORD. PRIS 530 kr Stora salen 13 år+ 1 tim 30 min / Ingen paus ARR: United Stage i samarbete med HitNöje

Nordman

Nordman firar jubileum med sverigeturné!

Nordman är tillbaka – i år firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober. I vår väntar en omfattande Sverigeturné med konserter där Mats och Håkan berättar sin händelserika historia varvat med deras musik.

Håkan Hemlin har aldrig sjungit bättre och Mats Wester aldrig skapat bättre musik. ”Vi är ju mer ett liveband egentligen. Det ger oss en otrolig energi att möta publiken. En stor del av dem blev våra fans redan som barn, i dag har de med sig sina egna barn,” berättar Mats. ”Det blir mycket allsång, texterna har betytt så mycket för så många.”

Mycket handlar med andra ord om att återvinna det gamla samtidigt som Nordman är måna om att skapa något helt nytt och fräscht.

”Det här med recycling är något som vi tycker är viktigt, inom alla områden”, säger Mats. ”Man skulle nog kunna säga att vi återvinner oss själva.”

Det hinner hända mycket på 25 år. Och kanske är det först nu som Nordman verkligen hittat hem. De har borstat av allt vägdamm, lyft blicken och tittat framåt men också inåt. Och någonstans där, i korsningen av gammalt och nytt, återupptäckte de glädjen till musiken och den långa vänskapen.

Konserten har flyttats från 29 september 2020 till 13 oktober 2021

Konserten flyttas fram ytterligare. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet och vill återlösa din biljett? Kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00 senast 30 september 2020.