Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FLYTTAD FRÅN 10/2

Norlie & KKV

fredag
24 februari 2023
kl 20.00
495 kr 1 tim 30 min / Ingen paus Stora salen
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: Frihamnen Event och United Stage

Norlie & KKV

Under hösten sätter Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Nu är det klart att det blir turné under tidiga våren 2023, för första gången kommer publiken att få uppleva duon på landets bästa konserthus.  

 

Viktig information!

Tyvärr ställs konserten med Norlie & KKV 10/2 på Vara Konserthus in på grund av sjukdom.

Nytt datum för konserten blir 24/2 2023, kl. 20.00. Din biljett och ev. restaurangbokning flyttas automatiskt till det nya datumet.

Kan du inte gå på det nya datumet återlöser vi din biljett, dock senast 16/2 2023. Kontakta oss på tel. 0512-315 00 eller biljetter@varakonserthus.se.

 

Norlie & KKV

– Äntligen ska ni få ta del utav Kärlekshistorien som vi har skrivit låtar om i över ett decennium. Därför vill vi skapa en helt ny upplevelse, både för oss och för er. Tillsammans möts vi på väl utvalda konserthus runt om i Sverige. / Norlie & KKV 
 
Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli höstens första/största banger hade kanske någon tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz "Nån som han (En man som han)" till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största. 
 
I säsongens andra program nådde Norlie & KKV en ny topp när de tolkade Måns Zelmerlöws klassiker "Cara Mia" med helt ny text på svenska.   
 
Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot" har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Estraden, Benjamin Ingrosso och Junie.  
 
Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit 
De har i dagsläget haft sex stycken topp 10 placeringar, tjugo stycken top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger. 
 
Norlie & KKV har turnerat ständigt sedan början och mellan albumen “Snart” (2013), “Alla våra låtar” (2016) och ”Se på oss” (2019) släppt ett otal singlar, samarbeten och remixer. Duon har lyckats bli folkliga i tysthet och har ett stålhårt band till sin armé av fans som bär dem fram genom en karriär av nästan uteslutande toppar. 
 
Under den tidiga vintern 2023 ger sig Norlie & KKV ut på en turné till Sveriges bästa konserthus. Det blir en annorlunda upplevelse och det blir första gången publiken kommer uppleva duon på det här sättet. Även om det finns stolar i salongerna så får publiken räkna med att inte sitta ner speciellt mycket.  

 

Spellista 

 

Norlie & KKV

Din idiot 

 

Du får göra vad du vill med mig 

 

Mat och dryck

Barockbuffé 315 kr

En välkomponerad buffé med kött från slätten, svängiga sallader och närodlade tillbehör, kvällens kock skär upp fina skivor av det vällagade köttet vid buffén. Efter maten serveras kaffe.

Helstekt ryggbiff / Äpple- och honungsglaserad fläsksida, långbakad i ugn
Chorizo / Potatisgratäng / Pommes frites / Rökig tomatsalsa med chipotle
Sallad på bakade betor toppad med fetaost / Grönsallad
Oliver med vitlök / Krämig sallad med avokado och rödlök
Sallad med sockerärtor, böner och rödlök / Hembakat bröd / Kaffe på maten


Barmeny

Ost- och spenatpaj toppad med rökt lax 125 kr
Rostad blomkålssoppa med räkor 115 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räkmacka 155 kr

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Boka