Laddar Evenemang
SLUTSÅLT

Ola Salo

Vid flygeln: Christopher "Dompan" Dominique

söndag
8 oktober 2023
kl 19.00
300 kr 1 tim 30 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus
Övrig information: Max 4 biljetter per köp

Ola Salo

Vid flygeln: Christopher "Dompan" Dominique

Hurra, jubel och fanfar – var med och fira när Vara Konserthus fyller 20 år! Detta evenemang är en del av Jubileumsfestivalen 5-8 oktober 2023. 

Personligt och avskalat. Musikaliskt och intimt. En konsert som garanterat ger gåshud. Ta chansen att komma nära en av våra främsta artister – Ola Salo! 

Ola Salo har under ett kvarts sekel varit en av Sveriges mest framstående artister. Sedan genombrottet med The Ark år 2000 fram till idag har han med sin bredd och talang provat på det mesta. Musikaler och krogshower. Små scener och arenor. Med sin fantastiska röst och färgstarka scenpersonlighet finns det inte något musikaliskt sammanhang han inte behärskar eller erövrar.  

Genom åren har Ola Salo gjort många elektriska framträdanden hos oss i Vara. Storslagna shower tillsammans med Augustifamiljen och han var som ett ljus i pandemimörkret när han spelade för en liten publik i blackboxen. Vad passar då bättre än att han kommer tillbaka nu när konserthuset fyller år?  

Denna gång står han på scenen med vännen och pianisten Christopher Dominique. Tillsammans kommer de att varva Ola Salos egna låtar från karriären med sånger från hans favoritartister, däremellan bjuder han också på reflektioner och berättelser. Det blir allt från humor till allvar och tänkvärdheter till galenskap. Intimitet och spontanitet står i centrum. Så ta plats i publiken, detta kommer att bli en kväll att minnas!

Medverkande  

Ola Salo 
Christopher Dominique – flygel 

Jubileumsfestivalen genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Stenastiftelsen

 

Mat och dryck

Jubileumsbuffé 295 kr

En meny komponerad särskilt för konserthusets Jubileumsfestival. Lokala råvaror möter spännande smaktoner. En riktig smaksymfoni!

Fläskytterfilé från Halla Gård bakad med kökets egen senap
Kycklingspett med smak av citron och rosmarin
Lokala charkprodukter / Grönsallad
Miniostpaj på Sivans ostar och småtomater
Sallad på kvarngryn från schlätta / Gulärtshummus
Rotsaker marinerade i grönkålspesto
Rostad kålsallad med honung och päron
Ljumna delikatesspotatisspett med smör och havssalt
Majonnäs på brynt smör och rostad vitlök
Brödbuffé / Vispat smör

Barmeny

Tomatpaj, serveras med ost och löksallad samt zucchinitzatziki 125 kr
Kycklingsallad 145 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka från lokala producenter 135 kr (Kan inte köpas på plats, förbeställ innan ditt besök)

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Förboka mat och dryck