Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Pettson & Findus

Pannkakstårtan (fr. 4 år)

lördag
22 april 2023
kl 13.00
105 kr 55 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

Pettson & Findus

Pannkakstårtan (fr. 4 år)

”Pannkakstårtan” är den allra första boken om Pettson och Findus. Föreställningen berättar om när Findus fyller år, vilket han ju gör tre gånger om året. Som alltid när Findus fyller år ska det bakas pannkakstårta. Snart upptäcks att mjölet har tagit slut och Pettson bestämmer sig för att cykla till affären för att handla allt de behöver. Då visar det sig att det är punktering på cykeldäcket och det är då komplikationerna stöter till. Allt löser sig till slut och till och med grannen Gustafsson blir inbjuden på pannkakstårtskalaset. 

Pettson och Findus bjuder på underhållning med såväl musik och dans som ett ofrivilligt besök i brunnen, påhälsning av både granne och förrymd tjur och en verkligt ofrivillig sittning i en hel korg med ägg. En föreställning som hela familjen kan roas av tillsammans. 

Baserat på föreställningens längd och innehåll rekommenderas föreställningen för barn från 4 år och uppåt. 

 

I rollerna 

Pettson – Martin Ibohm 
Findus – Penny Sjögren 
Gustavsson – Anders Brandel 

ProduktionMycke nöje 
Manus, musik och regiIngemar Bernthsson 

 

Om Familjelördag 

Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter. Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen. Läs mer om Familjelördag.  

Våra Familjelördagar sponsras av Länsförsäkringar Skaraborg. 

 

Mat och dryck

Familjelunch

En mumsig mat för stora och små magar. Maten ackompanjeras av en svängig sallad. Ingen förbokning behövs - maten köps på plats. 

Läs mer om Familjelördag