Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Play 3.0

En högteknologisk feelgood-föreställning i världsklass med Sirqus Alfon

söndag
18 oktober 2020
kl 19.00
275 kr 1 tim / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Vara Riksteaterförening

Play 3.0

En högteknologisk feelgood-föreställning i världsklass med Sirqus Alfon

Med mycket humor och ett varmt, inbjudande tilltal presenterar gruppen Sirqus Alfon en surrealistisk värld till ljudet av punkig elektropop. Med hjälp av laser, artificiell intelligens och iPad-magi undersöks teknik, musik, dans och interaktion på ett innovativt och lekfullt vis.

Publiken välkomnas till en kväll av förundran och övertygelse om att allt är möjligt, i den operfekta lekens värld. En värld som hela tiden finns i oss, men som vi i vår samtid lätt glömmer bort i strävan efter perfektion. I mötet mellan det digitala, automatiserade och det mänskliga, operfekta händer något magiskt. Det blir en fartfylld lek där vi befinner oss i symbios mellan det fysiska och det digitala för alla åldrar mellan 7 och 107 år.

__

Evenemanget genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__

 

 

Om Sirqus Alfon

Sirqus Alfon har skapat en helt egen, unik genreunderhållning; en högteknologisk samtida cirkus, som slagit stort internationellt senaste åren. På en av världens största festivaler för scenkonst, Adelaide Fringe, fick deras föreställning ”I am Somebody” det prestigefyllda priset ”Bästa föreställning” 2017. Med rötterna i gatuscenen och hjärta för tekniken använder Sirqus Alfon laser, optiska illusioner, videoloopar och musik för att forma ett helt eget sceniskt uttryck.

Riksteatern i samarbete med Sirqus Alfon. Sverigepremiär på Riksteatern.