Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Pride – är du stolt?

Körkonsert med Academy of Music and Business

tisdag
19 oktober 2021
kl 19.00
150 kr 1 tim / Ingen paus Sparbanken Blackbox
Åldersgräns: Numrerad sittplats
Arrangör: Academy of Music & Business Vara

Pride – är du stolt?

Körkonsert med Academy of Music and Business

Nu är det äntligen dags för AMB:s första körkonsert i Sparbanken Blackbox med alla elever medverkande. I mötet mellan körsång och publik kommer kvällen bjuda på välkända och svängiga stycken av olika karaktär och känsla. Kören backas upp av skolans medryckande lärarband.

Under konserten får vi följa en ung människas kamp med sitt inre för att hitta sitt egenvärde. Under natten, när det enda som hörs är drömmens vingar, uppstår dialogen mellan jaget och samvetet. Kampen mellan tvekan och mod, rädsla och frigörelse.

Om AMB
Academy of Music and Business (AMB) är en helt unik musik- och affärsrelaterad gymnasial spetsutbildning som startades i Tingsryd hösten 2013 och sedan 2017 även finns i Vara. Utbildningen är riksrekryterande och skolan präglas av ett omfattande värdegrundsarbete. Målet med utbildningen är att lära eleven att applicera ett pragmatiskt tänkande på sin egen kreativitet, att förstå värdet av att bygga varumärken, att ha kunskap om immaterialrätt och att i stort upplysa kreatören om de förutsättningar som finns i det kulturklimat som ständigt befinner sig i förändring.