Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Så funkar det – The show!

En faktabaserad humorshow med Anders & Måns

onsdag
4 mars 2020
kl 19.30
395 kr 2 tim / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Somrig Ostsås AB

Så funkar det – The show!

En faktabaserad humorshow med Anders & Måns

Kan din katt få dig att bli en sämre bilförare? Påverkar solglasögon din moral och vilka är nackdelarna med centraldammsugare?

I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv och hört dem i radio och sedan två år tillbaka i succépodden ”Så funkar det i P1”. Våren 2020 kommer de leverera sin allmänbildande underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow.

Med hjälp av experiment, publiken, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på svaren på de frågor som kommer in till showen. Om allt mellan himmel och jord. Den som kommer får se.

”Det är verkligen hög tid att fakta kring småvilt, kräldjur och pannloben kläs i kostym och ställs på en scen.”

”Vi borde gjort en liveshow av det här för 20 år sen. Det gjorde vi inte. Vi har fortsatt göra fel sen dess. Och det har ju gått ganska bra.”

”Vi har bara så otroligt roligt när vi håller på med det här. Och så har vi märkt att man kan använda en livepublik som både frågeställare, lexikon, facit och statistiskt underlag.”

Om Anders & Måns
Komikerduon Anders & Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dem i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl. Sedan två år tillbaka gör de succépodden ”Så funkar det i P1”.

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan-filmen. Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp Triangeln.

Våren 2020 följer Anders & Måns upp de hyllade scenföreställningarna ”Primater med Topplån” och ”Nu har vi väl trevligt” med showen ”Så funkar det – The show!”

Skicka in din fråga till showen: fraga@andersochmans.com