Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Sabaton

Den stora Sverigeturnén del 2

onsdag
15 februari 2023
kl 19.30
585 kr 2 tim 45 min / Ingen paus Sparbanken Blackbox
Åldersgräns: 13 år
Arrangör: All Things Live

Sabaton

Den stora Sverigeturnén del 2

Heavy metal-bandet Sabaton kommer till Vara Konserthus för en konsert i Sparbanken Blackbox i februari 2023.

"Hej alla svenska hjältar! Alla trodde väl redan att det inte fanns fler städer i Sverige att spela i efter vår turné i våras, men vi var inte riktigt klara ännu... Vi bestämde oss för att göra en sväng till som en sista del i "Den stora Sverigeturnén"! Efter 30 totalt utsålda spelningar i lika många städer under 2022 är det nu dags för 20 nya städer som vi inte besökt tidigare, med start redan nu i januari 2023. Från Övertorneå i norr, och hela vägen genom landet till Trelleborg i söder. Till många städer som aldrig någonsin upplevt något liknande! Som redan nämnt, biljetterna på förra svängen gick åt 100% så säkra dina biljetter blixtsnabbt så du inte missar oss på denna turné! Och du.. Förband på turnén blir även denna sväng vår vapendragare Hulkoff då kemin och historien mellan oss är orubblig."

/ Sabaton

Om Sabaton

Sabaton är ett fem delar starkt heavy metal-band från från Falun. Bandet består av Pär Sundström (bas), Joakim Brodén (sång), Hannes Van Dahl (slagverk), Tommy Johansson (gitarr) & Chris Rörland (gitarr) och har sedan starten 1999 både sålt platinum fyra gånger om samt genomfört kolossalt stora konserter i över 50 länder. Bandets nionde fullängdare “The Great War” är ett konceptuellt och musikaliskt genomtänkt album inspirerat av den ödesdigra atmosfären under första världskriget, och fortsätter därmed bandets tradition att med varje album berätta oförglömliga historier från världens storslagna och mörka stridsfält.

Stående publik i Sparbanken Blackbox

Denna konsert kommer att spelas i konserthusets nyaste scenrum – Sparbanken Blackbox. Blackboxen invigdes 2019 och kan ta emot upp emot 850 personer stående i publiken.


Bra att veta om konserten:

Åldersgräns 13 år

18.00 Insläpp Early Entry

18.30 Insläpp

19.30 Hulkoff går på scenen

20.30 Sabaton

 

Om Early Entry

85 st biljetter släpps som EARLY ENTRY och inkluderar:
- Biljett till Sabaton
- Insläpp till lokalen kl 18.00
- Möjlighet att köpa merchandise före ordinarie publik

 

Mat och dryck

Barmeny

Grekisk paj med soltorkade tomater och fetaost 125 kr
Mustig gulaschsoppa toppad med gräddfil 115 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räkmacka 155 kr

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Boka