Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FLYTTAS TILL 4/9

Samuel Ljungblahd

Witness Tour

söndag
22 mars 2020
kl 19.30
395 kr 1 tim 30 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

Samuel Ljungblahd

Witness Tour

Konserten flyttas till 4 september 

Nytt datum för Samuel Ljungblahds konsert på Vara Konserthus blir den 4 september. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
 
Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kan du återlösa dina biljetter fram till den 22 april. Kontakta biljettkassan på 0512-315 00 för att återlösa dina biljetter samt vid eventuella biljettfrågor.
 
_____

Samuel Ljungblahd har hyllats som Sveriges soul- och gospelkung. För den breda publiken fick han sitt genombrott när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Ljungblahd har även lyckats att, bokstavligt talat, golva gospellegenden Kirk Franklin när han gästade Franklins konsert i Stockholm för några år sedan. 

Witness Tour – Gospel 2.0

Samuel beskriver det senaste albumet Witness som gospel 2.0. Han har valt att behålla textinnehållet, de starka och lätta melodierna från gospeln men adderat en dimension influerad av r’n’b, hip hop och soul. För att knyta samman den nya musikaliska riktningen är sången på skivan vara navet som håller allting samman.
- Samarbetet med Charlin, min vokalproducent från USA, medför ett modernt sound till just sången, och jag tror att mötet mellan gospel- och popvärlden kommer bli oerhört lyckat både för mig personligen, men framförallt för min publik. Det ska bli så oerhört roligt att åka ut på vägarna igen i vår!, berättar Samuel Ljungblahd.

Om Samuel Ljungblahd

Samuel Ljungblahd föddes 26 december 1976 i Umeå. Han är en svensk låtskrivare och soulsångare oh fick sitt breda genombrott  när han sjöng på prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop. Den musikaliska skolningen från 20-årsåldern och framåt fick han genom engagemang i frälsningsarmén och innehöll mycket gospel. Med tiden har nya influenser tillkommit, såsom 1960- och 70-talssoul, funk och R'n'B. Samuel Ljungblahd har medverkat flertalet gånger i Så ska det låta, nu senast i januari. Ljungblahd har genom åren gjort flera turnéer med Bohuslän Big Band. bland annat tillsammans med Kristin Amparo och Ida Sand.