Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

She’s got the look

En hyllningskonsert till Marie Fredriksson och Roxette

fredag
30 oktober 2020
kl 19.30
375 kr 1 tim 50 min / Paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

She’s got the look

En hyllningskonsert till Marie Fredriksson och Roxette

Välkommen till en hyllningskonsert till Marie Fredriksson och hennes fantastiska musik. Med egna och personliga tolkningar bjuder Jamladies tolkningar av absoluta favoriter ur Maries och Roxettes låtskatt. Från finstämt och känslosamt till ett fartfyllt party! På scen ser ni Jamladies som består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar och fyra musiker.

Om Jamladies

Jamldies har funnits i 10 år och består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar. Tillsammans har de lång erfarenhet i nöjesbranschens absoluta toppskikt och har medverkat i b.la  Eurovision Song Contest, Melodifestivalen, Sommarkrysset,  Bingolotto och musikaler som Chess och Mamma Mia. Jamladies har under sina 10 år tillsammans gjort otaliga företagsevent av olika dignitet, allt från stora arenor till mindre festlokaler. De producerar sina egna shower och ett stort fokus, förutom deras starka röster är de spektakulära scenkostymerna som gör Jamladies unika i sitt slag.

__

Konserten genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__

Flyttad föreställning

Föreställningen har flyttats från maj 2020 till oktober 2020. Kontakta biljettkassan på tel. 0512-315 00 gällande återköp och övriga biljettfrågor.