Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt

Regi: William Spetz

fredag
23 september 2022
kl 19.00
595 kr 2 tim 30 min / Paus Stora salen
Åldersgräns: Rekommenderas från 11 år
Arrangör: Villman Produktion

Shirley Clamp – Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt

Regi: William Spetz

Den kritikerrosade föreställningen "Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt" är skriven av ingen mindre än Shirley Clamp själv tillsammans med William Spetz som även står för regi.

Föreställningen gestaltar en person med en stor röst men svajig självkänsla som blivit bortvald av sin pappa, som trots sin bakgrund ger sig in i en bransch där allt handlar om att bli vald. Shirley Clamp spelar rollen som sig själv och uppträder här med sitt femmannaband.

"Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt" är showen Shirley Clamp alltid velat göra men aldrig vågat - en kväll med humor, livemusik och sång i världsklass!

Regi:
William Spetz

Manus:
Shirley Clamp & William Spetz

Medverkande:
Shirley Clamp med sitt femmannaband
Joakim Niehoff - kapellmästare & piano
Fredrik Österlund - trummor
Jan Karlsson - gitarr
Mattias Garnås - bas & sång
Petra Garnås - kör

“Känns som att ett nästan galet euforisk fullsatt salong varit med om ett speciellt ögonblick, när hon med denna show tar ett rejält kliv uppåt som artist. ” Aftonbladet

"Alla tokhyllar henne." QX

Om Shirley Clamp

Shirley Clamp är en av Sveriges mest älskade artister som fick sitt genombrott 2004 när hon deltog i Melodifestivalen med låten "Min kärlek". Singeln fanns med PÅ Shirleys debutalbum "Den långsamma blomman" som släpptes samma år och nådde #3 på det svenska albumlistan.

Sedan dess har hon släppt ytterligare fyra studioalbum, en samlingsskiva, flera singlar och en EP. Genom åren har Shirley deltagit i en mängd olika tv -program, ytterligare några gånger i Melodifestivalen samt gjort många och mycket uppskattade livekonserter runt om i Sverige.

2019 hade hon, tillsammans med sitt band, premiär på sin egen föreställning ”Shirley Clamp - nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt”. Den fick fantastiska recensioner och visar att Shirley, förutom sin musikaliska talang och fantastiska röst, också har en underbar komisk tajming.