Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Siden och Sågspån

Cirkusdramatik i minimanege (fr. 2 år)

lördag
17 oktober 2020
kl 12.30
65 kr 35 min / Ingen paus Studion
Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg

Siden och Sågspån

Cirkusdramatik i minimanege (fr. 2 år)

Cirkusprinsessan har rymt! Vad händer nu? Ska lillasyster Siden ta över? Det vill deras pappa, självaste cirkusdirektören. Men vågar Siden säga vad hon vill? En föreställning om drömmar och mod, om att stå upp för sig själv!

I vår lilla cirkusmanege berättas ett stort cirkusdrama med hjälp av klippdockor, lindans, clowner och lite magi. Föreställningen bygger på Annika Holms poetiska barnbok med samma namn.

En föreställning av Teater Smuts.

__

Konserten genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__