Laddar Evenemang
SLUTSÅLT

Standup med Marika Carlsson + Open mic

fredag
6 oktober 2023
kl 19.30
100 kr ca 1 tim 30 min Restaurangscenen
Arrangör: Vara Konserthus

Standup med Marika Carlsson + Open mic

Hurra, jubel och fanfar – var med och fira när Vara Konserthus fyller 20 år! Detta evenemang är en del av Jubileumsfestivalen 5-8 oktober 2023. 

Gapskratt och magpirr! Restaurangscenen förvandlas till en standupklubb och på scenen ser du nykomlingar och en av Sveriges mest uppskattade komiker – Marika Carlsson. Köp något gott och dricka och ta plats vid borden, det är dags för standup! 

Open mic

Standupkvällen inleds med att nya talanger testar sina vingar på scenen. Har du länge haft en dröm om att stå på scen och dra dina bästa skämt? Nu finns chansen under jubileumsfestivalens programpunkt ”Open mic”. Planen är att några lokala talanger ska få chans att prova cirka tre minuter av sitt standupmaterial framför en publik. Konferencier för programpunkten är ingen mindre än operasångaren Rickard Söderberg. 

Vill du testa dina vingar på ståuppscenen?

Du kan antingen nominera dig själv eller någon du känner – en granne, kollega eller vän. Motivera kortfattat varför just du eller din vän förtjänar att bli vald. Det inskickade numret bör vara en hysterisk 3 minuters föreställning som får publiken att skratta tills tårarna rinner. Skicka in namn, adress och telefonnummer till Malin Lorentzson Sjölin, malin.lorentzsonsjolin@varakonserthus.se. Så kommer vi att kontakta dig med mer information. Vi behöver ha din intresseanmälan senast 25 september.  Så samla modet, släpp lös din komiska talang och bli en del av en minnesvärd kväll!  

Standup med Marika Carlsson 

Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt rolig – utan så mycket mer! Fulländad underhållare med avväpnande stil och med energi och värme som känns. Marika är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En charmig, smart och utmanande komiker med fingertoppskänsla. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan. 

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, bland annat i Bäst i Test på SVT, men utöver detta har hon både programlett QX-Galan och Melodifestivalen 2019. Ni kan också ha hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1. 
 

Jubileumsfestivalen genomförs med stöd av Stenastiftelsen. 

Stenastiftelsen

 

Mat och dryck

Jubileumsbuffé 295 kr

En meny komponerad särskilt för konserthusets Jubileumsfestival. Lokala råvaror möter spännande smaktoner. En riktig smaksymfoni!

Fläskytterfilé från Halla Gård bakad med kökets egen senap
Kycklingspett med smak av citron och rosmarin
Lokala charkprodukter / Grönsallad
Miniostpaj på Sivans ostar och småtomater
Sallad på kvarngryn från schlätta / Gulärtshummus
Rotsaker marinerade i grönkålspesto
Rostad kålsallad med honung och päron
Ljumna delikatesspotatisspett med smör och havssalt
Majonnäs på brynt smör och rostad vitlök
Brödbuffé / Vispat smör

Barmeny

Tomatpaj, serveras med ost och löksallad samt zucchinitzatziki 125 kr
Kycklingsallad 145 kr
Jubileumsbricka, ost och charkbricka från lokala producenter 135 kr (Kan inte köpas på plats, förbeställ innan ditt besök)

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Förboka mat och dryck