Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

SLUTSÅLT

Teckensäcken

Sånger, rim och ramsor (fr. 2 år)

lördag
25 februari 2023
kl 11.00
65 kr 35 min / Ingen paus Studion
Arrangör: Vara Konserthus

Teckensäcken

Sånger, rim och ramsor (fr. 2 år)

En säck full med sånger som vi sjunger många gånger. Har ni hört om katten Affe, som gillar kaffe? Vad rimmar på skägg? Rim, ramsor och tecken som stöd för alla barn. Välkommen till en fingerfärdig föreställning med glöd.  

Barnen bjuds in till en rolig värld av musik och tecken som stöd. Teckenglädjen kan smitta av sig så att barn börjar pröva själva och hitta fler sätt att kommunicera. TAKK står för: Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation. Det spelar ingen roll om ni redan använt er av TAKK eller om detta blir första gången, alla kan känna glädje med tecken! 

Av och med Cilla Klein. 

Baserat på föreställningens längd och innehåll rekommenderas föreställningen för barn från 2 år och uppåt. 

 

 Teckensäcken

 

Om Familjelördag 

Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till Familjelördag. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter. Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen.

Läs mer om Familjelördag

Våra Familjelördagar sponsras av Länsförsäkringar Skaraborg. 

Mat och dryck

Familjelunch

Mumsig mat för stora och små magar. Maten ackompanjeras av en svängig sallad. Ingen förbokning behövs - maten köps på plats.

Dagens familjelunch är korvstroganoff med ris och pannkakor med sylt och grädde. Vegetariskt alternativ finns. Ingen förbokning behövs – maten köps på plats.