Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Unplugged

Nycirkus i rolig tappning med Johan Wellton (fr. 4 år)

lördag
19 september 2020
kl 13.00
105 kr 50 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Länsförsäkringar Skaraborg

Unplugged

Nycirkus i rolig tappning med Johan Wellton (fr. 4 år)

Med glimten i ögat levererar Johan Wellton avancerade cirkusnummer i kombination med underfundiga reflektioner och mycket humor. Rakt på sak, det är en riktig ångvältsshow som får alla i publiken att kippa efter andan och tappa hakan – flera gånger om! Johan Wellton är en skicklig nycirkusartist som är bra på att hålla många bollar i luften. Han skapar, producerar och uppträder internationellt med produktioner som överraskar och trollbinder publiken.

Ta med hela familjen och njut av en underhållande nycirkusshow!

__

Konserten genomförs, men anpassas utifrån rådande restriktioner

Vi planerar att genomföra detta evenemang till hösten – hurra! Men det kommer att anpassas efter rådande regler och restriktioner. Kapaciteten reduceras och publiken sitter utspridd i salongen. Här kan du läsa mer om de åtgärder som görs för att du ska få ett tryggt besök hos oss.

Social distansering i salongen

Denna salsplan är anpassad för social distansering. Vi har spärrat platser så att du och andra gäster sitter utspritt i salongen och maxantalet följer rådande restriktioner. Du och ditt sällskap får sitta tillsammans i salongen, men det kommer att finnas tomma säten och gott om plats till nästa besökare och sällskap.

__