Laddar Evenemang

Evenemanget har passerat

Jag vill se kommande evenemang >

FÅTAL

Weeping Willows

The Dreams We Weave

söndag
16 april 2023
kl 19.00
695 kr 1 tim 30 min / Ingen paus Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

Weeping Willows

The Dreams We Weave

Våren 2023 beger sig bandet ut på en turné och i april kommer de till Vara. Weeping Willows är ett av Sveriges mest etablerade och omtyckta popband. Under hösten 2022 släppte de sitt senaste album och under våren 2023 är det dags för bandet att ge sig ut på vårturné där det nya albumets låtar kommer blandas upp med guldkorn från deras tidigare skivor. 

Weeping Willows – ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband  

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land”, gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn och numera är det en svensk popklassiker som har släppts i flera olika versioner och utgåvor.  

Under hösten 2022 släppte bandet sitt senaste album The Dreams We Weave – ett album med filmisk känsla och klassisk Weeping Willows-musik, som följdes upp av tre bejublade konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Kort därefter begav sig bandet ut på en julturné tillsammans med Lisa Nilsson. Därför fick vi vänta med fortsättningen av The Dreams We Weave-turnén till 2023, säger Magnus Carlson och fortsätter: 

“Det ser vi så klart väldigt mycket fram emot. Vi kommer att vara förstärkta med fler musiker på scenen och det nya albumets låtar blandas upp med guldkorn från våra tidigare skivor.” 

 

Mat och dryck

Kompositörsbuffé 315 kr

Komponera din egen meny genom att välja det som passar din melodi från denna goda tvårättersbuffé. På förrättsbuffén finns lokalproducerad chark, sallad och röror och på varmrättsbuffén hittar du godsaker som helbakad fläskytterfilé och kyckling samt goda tillbehör. En riktig smaksymfoni! Kaffe på maten ingår.

Förrätter
Tre inlagda sillar från vårt eget kök / Ägghalvor
Lax- och pepparrotsröra / Grönsallad
Lokalproducerad chark / Brödbuffé

Varmrätter
Potatis- och rotfruktsgratäng / Pommes frites
Helbakad fläskytterfilé / Soja- och ingefärskyckling
Chorizo / Aioli / Coleslaw med chili
Säsongens picklade grönsaker / Hembakat bröd 


Barmeny

Prästostpaj med sparris toppad med kallrökt skinka 125 kr
Kycklingsallad 145 kr
Räkmacka 155 kr

Till detta får du hembakat bröd, smör samt en god röra.


Boka